2023.04.19

GSE Expo Europe i oktober 2023

Vi kommer att ställa ut på GSE Expo Europe-mässan i München 10-13 oktober 2023.

Vår monter är belägen på plats B6-242

I över 40 år har inter airport Europe varit det unika evenemanget som förenar den globala flygplatsvärlden. Vartannat år lockar evenemanget tusentals lojala besökare som strömmar in i mässans gränder för att på egen hand få uppleva spänningen i att upptäcka dina banbrytande produkter, banbrytande teknik och störande genombrott inom driftssystem.

Inter airport Europe är världens ledande flygplatsmässa och täcker alla områden av flygplatsrelaterad teknik, utrustning och tjänster, allt på ett och samma ställe. Som en del av TERMINAL-segmentet erbjuder mässan lösningar och utrustning för byggande och drift av terminalbyggnader, arkitektonisk design, utrustning och planeringsstadiet för flygplatsen. DATA-området omfattar IT-system för flygplatser, lösningar för datahantering samt anslutna system och IT-processer för hantering av passagerare, verksamhet och flygtrafik. RAMP-segmentet omfattar markhantering, markstödsutrustning, konstruktion och installation av landningsbanor.

Läs mer om utställningen här.

Kategorier: Okategoriserad
Kontakta oss

Vi är alltid här för att hjälpa dig! Oavsett om du har en fråga om våra produkter eller tjänster, behöver hjälp med en beställning eller bara vill säga hej.

+468 - 584 700 21

Spamskyddad